Kerstuitvoering Sursum Corda

vrijdag 16 december 2022 19:00 t/m 22:00

Op DV vrijdag 16 december organiseert het christelijk gemengd koor Sursum Corda uit Dirksland, o.l.v. dirigent Kees Villerius, een koor- en samenzangavond dat in het teken zal staan van het Kerstevangelie. De samenzang zal worden ondersteund door de zangers van de BovenstemgroepGO, o.l.v. Corné de Geus. Het dameskoor Joyfull Voices o.l.v. Jan van Seters, maakt de avond compleet. Sursum Corda zal het prachtige kerstoratorium “Een Nieuw Begin” uitvoeren. Dit werk, van Johan Bredewout, handelt over het kerstverhaal met teksten uit o.a. Lukas en Jesaja. In het oratorium zult u de koraalmelodieën herkennen van “Joy to the World” en “Hoe zal ik U ontvangen”. De teksten zijn geschreven door Hans de Ruiter. Het belooft een prachtige muzikale avond te worden waarvoor wij u dan ook van harte uitnodigen. De avond vangt aan om 19:30 uur in de Hervormde Kerk te Dirksland aan de Ring 2. De kerk is voor het publiek geopend vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis. Na afloop wordt er gecollecteerd om de gestegen kosten het hoofd te kunnen bieden.