Adverteren in Eilanden-Nieuws

Wat kost dat?
Er zijn een tal van mogelijkheden en constructies die van invloed zijn op de prijs. Om u toch een richtlijn te geven kunt u uitgaan van de volgende tarieven:

Reserveren?
Neem contact op via 0187-745450 of per mail: verkoop@eilandennieuws.nl.

Aanleveren van materiaal?
Wij brengen op dinsdag onze huis-aan-huis krant uit (oplage 23.700). Kant-en-klaar materiaal ontvangen we graag voor 12.00 op de dag voor plaatsing. Materiaal wat nog opgemaakt moet worden ontvangen we graag voor 10.00 uur.

Op vrijdag brengen wij onze abonneekrant uit. Kant-en-klaar materiaal ontvangen we graag voor 12.00 op de dag voor plaatsing. Materiaal wat nog opgemaakt moet worden ontvangen we graag voor 10.00 uur.

Goeree-Overflakkee kent mijn bedrijf al!
Dat is mooi, dan heeft u al een deel van uw klanten bereikt. Maar heeft u ook al eens aan omliggende regio’s gedacht? Wij verzorgen ook daar advertentieplaatsingen in de beste regionale kranten.

Geen idee hoe u uw marketing in moet vullen?
Veel ondernemers hebben weinig tijd om over hun marketing na te denken. Ze weten dat ze iets willen communiceren maar de daadwerkelijke uitvoering daarvan is soms erg lastig. Daarom staan de media-adviseurs van Eilanden-Nieuws klaar om u te voorzien van een passend en gratis advies. Zij weten de weg in zowel de gedrukte als de online media. Tevens verzorgen wij voor onze klanten gratis de opmaak door onze eigen vormgevers.

Online adverteren?
Alles meetbaar, vooraf alle kosten en resultaten duidelijk? Dan past online adverteren bij u! Klik op de onderstaande button voor de mogelijkheden.

Afspraak maken?
Kantoor: 0187-745450, verkoop@eilandennieuws.nl
Andre de Borst: 06-82266679, andredeborst@eilandennieuws.nl 
Harold: 06-13981163, haroldsturm@eilandennieuws.nl