Afbeelding

Startmoment Ridderstee Ouddorp Duin

Algemeen 706 keer gelezen

OUDDORP - Met een wervelende lichtshow op een sfeervol aangekleed bouwterrein vierde zaterdagavond een groot aantal genodigden en betrokkenen het feestelijk startmoment voor het project met 104 vrijstaande luxe vakantiewoningen op het 10 hectare grootte terrein van Ridderstee Ouddorp Duin aan de Oude Nieuwlandseweg. Waren de weersomstandigheden bijna winters dat deerde de belangstellenden niet om toch kort buiten en daarna gezellig in de binnenruimte met elkaar te proosten op een veilige en goede bouwactiviteit.

Door Jaap Ruizeveld

Directeur Ontwikkeling Ridderstee Ouddorp Duin, Klaas Bruins Slot, en met hem gemeentelijke - en betrokken bedrijfsvertegenwoordigers, evenals een aantal toekomstige bewoners van de eerste fase (met 29 gasloze woningen) luisterden naar een historisch overzicht over de geschiedenis van de Ridderstee sinds de achttiende eeuw. Jeroen den Hollander (Klepperstee) presenteerde het verhaal waarin zijn overleden vader destijds een belangrijke schakel vormde voor de ontwikkeling van het gebied. Van genoemde eerste bouwfase is al 80 procent van de vakantiewoningen verkocht. Deze zullen medio zomer 2019 worden opgeleverd. De planning voor de oplevering van het gehele project is eind 2020, voorjaar 2021.

Informatie
Ook was het zaterdag de gelegenheid om nog aanvullende informatie te verkrijgen over het project. Zo kan de koper enerzijds kiezen uit omvang, typen en uitvoering van de woning, met desgewenst nog een uitbreidingspakket. Anderzijds is er de verhuurmogelijkheid via Ridderstee Ouddorp Duin Verhuur. Dit bedrijf is onderdeel van Ridderstee Holiday waartoe ook recreatiepark De Klepperstee behoort. "Een combinatie van verhuur en eigen gebruik is voor veel woningeigenaren de ideale mix", geeft Klaas Bruins Slot aan. Ridderstee Ouddorp Duin Verhuur is dagelijks bezig met het tot stand brengen van een optimale verhuur en een goede bezettingsgraad. Hiervoor wordt er onder andere samengewerkt met internationale verhuurorganisaties en touroperators.

Uit de krant