Afbeelding

Bestuur Stichting Volharding achter de tralies

Algemeen 799 keer gelezen

REGIO - Bijna is het zover! Het bestuur van Stichting Volharding verdwijnt, samen met een aantal andere betrokkenen voor 24 uur achter slot en grendel. Van 28 op 29 september laten ze zich opsluiten in de Koepelgevangenis van Arnhem. Met deze actie halen ze geld op voor Stichting Volharding.

Het is de missie van Stichting Volharding om arrestanten en gedetineerden (opnieuw) in aanraking te brengen met Gods liefde voor deze wereld. Vergeving. Genade. Bekering. Geloof. Leven met Jezus. Een nieuw begin. Hoop. Toekomstperspectief. Eeuwig leven. Daarom worden kosteloos Bijbels en christelijke lectuur (net name getuigenissen van ex-criminelen) aangeboden in bijna alle Nederlandse politiecellencomplexen en een toenemend aantal gevangenissen. Ook zijn vele vrijwilligers actief in het ondersteunen van protestantse erediensten in Belgische gevangenissen.

Wilt u deze actie en het werk van Stichting Volharding ondersteunen? Maak dan uw gift over op rekeningnummer Rabobank NL68RABO0342085336 t.n.v. Stichting Volharding o.v.v. Sponsoractie Koepelgevangenis. U kunt ook een toezegging doen via de website http://www.stichtingvolharding.nl/doneren. Uw gift wordt dan vanzelf geïncasseerd. Wanneer u Stichting Volharding volgt via Facebook, blijft u op de hoogte van deze actie.

Uit de krant