Team 159.
Team 159.

Collecte Roparun

Algemeen 296 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Deze week wordt er gecollecteerd voor de Roparun. De leden van het Flakkeese team 159 en vrijwilligers komen deze week bij u aan de deur voor de jaarlijkse collecte. Op de volgende dagen wordt er gecollecteerd:

Maandagavond 6 mei: Nieuwe-Tonge; dinsdagavond 7 mei: Oude-Tonge, Melissant en Dirksland; woensdagavond, 8 mei: Stellendam; vrijdagavond, 10 mei: Goedereede en Stad aan ‘t Haringvliet; zaterdagochtend, 11 mei: Middelharnis/Sommelsdijk; zaterdagmiddag, 11 mei: Ouddorp (onder voorbehoud).

Roparun

De Roparun vindt plaats in het Pinksterweekend en is een estafetteloop waarbij teams 500 kilometer hardlopen om geld voor goede doelen op te halen. 

Aflopen jaar is het nieuw gebouwde familiehuis van Hospice Calando door de Roparun betaald. Ook CuraMare Thuiszorg en het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis staan op de lijst van de door de Roparun gesponsorde doelen. De renners van team 159 hopen op een gulle gift. “Dankzij uw steun kunnen we onze missie voortzetten en blijven we een verschil maken in de levens van mensen die het nodig hebben.”

 Het familiehuis bij Hospice Calando.

Uit de krant