Afbeelding

Op Flakkee tank je de voordeligste brandstof in de provincie

Algemeen 3.313 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - In lijn met de stijgende olieprijzen zijn ook de brandstofprijzen de afgelopen maanden flink omhooggegaan. Toch blijkt uit de gegevens die MultiTankcard de vorige maand verzamelde dat je in Middelharnis en Dirksland nog relatief voordelig kunt tanken.

MultiTankcard heeft de goedkoopste pompstations van Nederland in kaart gebracht naar aanleiding van alle Euro95- en dieseltransacties in de maand maart 2024. Daaruit blijkt dat je voor de meest voordelige tankbeurt buiten de Randstad moet wezen. De meest gebruikte brandstof, Euro95 was afgelopen maand het voordeligst bij de Agrisneltank in Middelharnis waar u gemiddeld 1,9134 euro per liter betaalde, gevolgd door Leo’s tankservice in Dirksland met een gemiddelde prijs van 1,9147 euro per liter. Op die plaats kon u afgelopen maand ook voor diesel het voordeligst terecht waar u gemiddeld 1,7017 euro per liter aftikte.

Directeur van MultiTankcard Patrick Roozeman: “Wie slim is, tankt met name weg van de snelweg. Het loont ook om naar de prijs per tankstation te kijken. Pomphouders bepalen hun eigen prijzen en die kunnen afwijken van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs.”

Uit de krant