Afbeelding

Opnieuw prijzen voor Twirlvereniging Vivace

Algemeen 288 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Twirlvereniging Vivace uit Sommelsdijk had zaterdag 6 april een wedstrijd in Zierikzee. Hieraan deden diverse solisten en de jongste wedstrijdgroep mee. De vereniging viel opnieuw in de prijzen.

Lotte Vos deed mee met het technische onderdeel 1 baton en heeft hiermee de eerste plaats behaald in de categorie senioren. Mirjam Uil deed in de categorie junioren mee met het onderdeel 2 baton en behaalde hier eveneens een eerste plaats mee. Femke Broeders deed mee met haar dancetwirl en behaalde hier een mooie derde plaats. Ook Femke Lodder deed mee met haar dancetwirl. In een sterk deelnemersveld lukte het haar helaas niet om op het podium te komen. 

Het duo Myrthe Bruggeling en Lotte Vos behaalde de eerste plaats. En als klap op de vuurpijl behaalde ook de jongste groep, die de afgelopen maanden hard getraind heeft, de eerste plaats met hun team. Zij kwamen net 1 punt tekort om zich te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap.

Twirlvereniging Vivace traint iedere maandagavond vanaf 18.30 in de Staver. Belangstellenden zijn van harte welkom om eens te komen kijken.

Uit de krant