Camping De Lage Werf won de award voor het zevende jaar op rij.
Camping De Lage Werf won de award voor het zevende jaar op rij.

Zes campings op Goeree-Overflakkee in de prijzen

Algemeen 876 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Vorige week werden de jaarlijkse Zoover Awards uitgereikt. Daarbij vielen zeker zes campings op Goeree-Overflakkee in de prijzen. Het betreft camping De Lage Werf in Den Bommel, Camping ‘t Vogelnest in Stad aan ‘t Haringvliet, Camping Elizabeth Hoeve in Melissant, Park Zeedijk in Herkingen, Landschapscamping De Vlugtheuvel in Stellendam en RCN Toppershoedje in Ouddorp. De campings werden door de gasten gewaardeerd met het cijfer negen en hoger. 

Camping De Lage Werf uit Den Bommel won de award voor het zevende jaar op rij. “Een prestatie waar we buitengewoon trots op zijn! De glans van deze award komt rechtstreeks van onze gasten, die de moeite hebben genomen om hun ervaringen te delen op Zoover. Elke gast heeft bijgedragen aan ons gemiddelde cijfer van 9.5.” Camping De Lage Werf is een middelgrote camping in Den Bommel en biedt een scala aan mogelijkheden: ruime kampeerplaatsen omgeven door de natuur, modern sanitaire voorzieningen, klein speeltuintje, zandbak, sportveldje met voetbaldoeltjes en trampoline voor de kinderen, een jeu-de-boulesbaan, vaste staanplaatsen voor chalets, en verhuuraccommodaties. “Onze middelgrote camping straalt rust, ruimte en gezelligheid uit, precies wat onze doelgroep waardeert.”

Camping ’t Vogelnest kreeg de gouden Zoover Award voor de vierde keer op rij en werd ook gewaardeerd met een mooie 9,5. “Daar zijn we weer erg trots op! De camping is gelegen in de polder van Stad aan ’t Haringvliet. De plaatsen zijn groot en allemaal apart afgescheiden met bosjes. Naast de camping is het natuurgebied ‘Watergat-Vogelnest’ waar bezoekers heerlijk door kunnen wandelen.” De camping bestaat 29 jaar en is een echt familiebedrijf. ‘t Vogelnest is uitermate geschikt voor de rustzoekers. “Er heerst een gemoedelijke, gezellige sfeer waar iedereen elkaar kent en helpt waar nodig is. Intussen blijft de camping ook nog steeds groeien. Zo komt er weer een nieuw veld van 26 plaatsen bij voor de stacaravans/chalets.”

De derde camping die in de prijzen viel is de Elizabeth Hoeve uit Melissant. Zij wonnen voor het eerst de Gouden Award en werden door hun gasten gewaardeerd met een 9,4. Rene en Miranda Kardux beheren de camping met behulp van hun kinderen. Op de camping is er voldoende faciliteit, zoals een leuk speeltuintje voor de kinderen, en een mooie grote visvijver. De plaatsen zijn ruim zodat iedereen de ruimte en privacy heeft. Er is ook een gezellige passantenveld, dat de ruimte bieden voor tourgasten. De camping is makkelijk te bereiken en ligt centraal op Goeree-Overflakkee. De camping is geopend van 15 maart tot en met 31 oktober.

Park Zeedijk in Herkingen werd gekwalificeerd met een 9,4. “Uiteraard zijn we daar heel erg blij mee en ook stiekem best een beetje trots op”, laat het bungalowpark weten.

Landschapscamping De Vlugtheuvel in Stellendam sleepte dit jaar een 9 uit de bus. Landschapscamping de Vlugtheuvel is een gastvrije familiecamping met een persoonlijke sfeer. “Het is toch een mooie waardering van onze gasten. Daarmee geven ze aan dat ze onze locatie fijn vinden om hun vrije tijd door te brengen en dat ze de service en gastvrijheid zeer waarderen.”

Ook de Ouddorpse camping RCN Toppershoedje liet trots weten een Gouden Award te hebben gekregen.

Een luchtfoto van Camping 't Vogelnest.

Uit de krant