(Foto: Villerius Tekstproductie & Fotografie)
(Foto: Villerius Tekstproductie & Fotografie)

Hoogzomerse Open Coffee op Camping De Grevelingen

Algemeen 420 keer gelezen

BATTENOORD - De regionale netwerkorganisatie GO-Linked hield donderdag 15 juni weer een Open Coffee. Een netwerkbijeenkomst om ondernemerschap op en rondom Goeree-Overflakkee op allerlei manieren te stimuleren en op dit vlak verbindingen te leggen.

Een groot aantal belangstellenden had zich weer aangemeld, in totaal zo’n vijftig deelnemers: zzp’ers en andere ondernemers, bestuurders en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties. Ze werden ditmaal verwelkomd op Camping en Stacaravanhandel De Grevelingen te Battenoord, waar mede-eigenaar Jeroen Buijs als gastheer optrad en de aanwezigen van een rondleiding voorzag.

Onder hoogzomerse weersomstandigheden werd de Open Coffee gehouden op Camping De Grevelingen, pal tegen het gelijknamige meer aan waar de camping naar genoemd is. Camping De Grevelingen viert dit jaar haar vijftigjarig bestaan en dat was voor de familie Buijs, die dus al een halve eeuw de camping runt, een mooie gelegenheid om GO-Linked uit te nodigen om ditmaal híer de Open Coffee te houden. Nadat Jeroen Buijs de aanwezigen had rondgeleid, gaf Rik Lagerweij van Grow Business and People op interactieve wijze aan wat hij vanuit zijn bedrijf als zelfstandig businesspartner/trainer kan betekenen voor collega-ondernemers die hun bedrijf of team effectiever willen laten functioneren.

De Open Coffee bijeenkomsten van GO-Linked kenmerken zich door laagdrempeligheid en een ontspannen karakter. De initiatiefnemers, Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen, gaven alvast aan dat de volgende Open Coffee bijeenkomsten staan gepland op 1 september en 2 november. Het is mogelijk om voor 85 euro per jaar Vriend van GO-Linked te worden en daarmee de netwerkorganisatie en haar activiteiten te steunen. Zie voor meer info www.go-linked.nl.

Uit de krant