Op ontdekking door de Kwade Hoek

Artikel geplaatst op: 8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in de maand augustus kunnen belangstellenden mee op excursie door dit bijzondere gebied, dat beheerd wordt door Natuurmonumenten. Een ervaren IVN-gids vertelt u over de geschiedenis van het gebied en de prachtige natuur. Ook leuk en leerzaam voor kinderen. Op 8 en 22 augustus is het ook mogelijk om de wandeling onder leiding van een Duitse gids te lopen. Start- en eindpunt parkeerplaats Kwade Hoek aan de Oostdijkseweg te Goedereede. De wandeling begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 2 uur. Kosten: € 1,50 voor kinderen tot en met 12 jaar en € 3,- voor volwassenen. Graag vooraf aanmelden bij VVV Goeree-Overflakkee, Bosweg 2 in Ouddorp, of 0187-681789.


Eerdere berichten

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...

Natuur in de Delta door Jan Baks

8-8-2018

OUDDORP - Donderdagavond 16 augustus zal fotograaf Jan Baks, door middel van een mooie fotopresentatie, beelden laten zi...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!