Sing-In trekt veel belangstelling

Artikel geplaatst op: 8-8-2018

OUDDORP - De eilandelijke evangelisatiecommissie organiseert ook deze zomer weer diverse Dabar-activiteiten vanaf of rond de camping De Witte aan de Klarebeekweg in Ouddorp, voorheen was dat op de Klepperstee. Deze eerste weken was de Hervormde Gemeente de zogenaamde adoptiegemeente. Dat wil zeggen dat zij waar mogelijk ondersteunt. Tussen de 30 en 40 kinderen nemen en namen dagelijks deel aan allerlei spelletjes, nuttige tijdsbesteding onder deskundige leiding en dat alles met de insteek de kinderen te betrekken rond het Woord van God. Mariëlle Rabouw was met een team vrijwilligers coördinator. Vrijdagavond was er een pannenkoeken-happening en zaterdag kwamen liefst honderd belangstellen en betrokkenen naar de Dabar-dienst die in het teken stond van een Sing-In. Dit vond plaats aan de Dijkstelweg op het terrein van De Bever in Ouddorp. Campingpastoor Martin de Beer hield een korte meditatie. (Jaap Ruizeveld)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!