Huttendurp dit jaar Tentendurp

Artikel geplaatst op: 8-8-2018

STELLENDAM - In verband met de droogte en het stookverbod, besloot de organisatie van het Huttendurp om dit jaar geen hutten te bouwen. Daarom werd het Huttendurp omgedoopt tot Tentendurp. Het succes was er niet minder om.

Tijdens het evenement op 20 en 21 juli hebben bijna 70 kinderen en 30 ouders genoten van de activiteiten op de Stellendamse privécamping. De creativiteit van kind en ouder werd aardig op de proef gesteld. Zo zijn er bankjes en tafels getimmerd, naambordjes geschilderd en tenten versierd. En de bezoekers konden in het kleine zwembad duiken om af te koelen, over de buikglijbaan glijden of zich uitleven tijdens een watergevecht op de stormbaan. 's Avonds kon er genoten worden van een verfrissende duik in Zwembad 't Zuiderdiep en van heerlijke marshmallows. Zaterdagmorgen was het tijd voor nog meer plezier, waarbij de brandweer van Stellendam ook weer van de partij was voor een gezellige schuimparty. Ook zonder hutten waren het twee mooie dagen voor jong en oud. Vereniging Oranjefeest Stellendam bedankt alle sponsoren, vrijwilligers en de deelnemers en hun ouders die het Tentendurp mogelijk gemaakt hebben.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!