Oude tractoren en oldtimers in Goedereede

Artikel geplaatst op: 1-8-2018

GOEDEREEDE - Zaterdag 4 augustus is de jaarlijkse 'Trekkertjesdag' op het terrein aan de Oostdijkseweg 23 in Goedereede. Van 9.00 tot 18.00 uur zijn er niet alleen oude tractoren, maar ook andere oldtimers te zien. Een leuk uitstapje voor jong en oud.

Naast de tentoongestelde oude tractors zijn er ook oldtimer auto's, brommers en legervoertuigen te zien. Gedurende de dag zullen er demonstraties zijn van grondverzet en ploegen. Voor de kinderen is er een draaimolen. Op het terrein zijn diverse kraampjes met allerhande spullen. In de grote tent is er gelegenheid om een kopje koffie, fris, gebakken vis of patat te kopen. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het terrein. Neem voor meer informatie contact op met organisator Jaap van Erkelens, tel.: 0187-492049, of fam.van.erkelens@xs4all.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!