Drukke dagen voor de reddingsbrigade

Artikel geplaatst op: 1-8-2018

OUDDORP - Het zijn drukke tijden voor de Ouddorpse Reddingsbrigade. Afgelopen vrijdag was het snikheet op de stranden en moesten de lifeguards verschillende mensen helpen die een zonnesteek hadden opgelopen. En er werden voeten verzorgd, die waren verbrand waren door het hete zand. Samen met omstanders werd er een Syrische jongen gered en twee keer moest er een ambulance naar het strand komen voor strandgasten die onwel waren geworden. Zaterdag stond er een harde wind en was het druk met kitesurfers op het water. Tien surfers raakten in de problemen en moesten worden geholpen door de reddingsbrigade.

Kijk voor meer informatie over de Reddingsbrigade op pagina 10 en 11.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!