Zand & zout tegen smeltend asfalt

Artikel geplaatst op: 26-7-2018

MIDDELHARNIS – Afgelopen donderdag 26 juli werd er gestrooid in het centrum van Middelharnis. Niet omdat er nachtvorst verwacht werd, maar vanwege de teisterende warmte. Er werd bij de gemeente melding gemaakt dat het asfalt kleefde en begon te smelten. Daarom werd er een mengsel van zand en zout gestrooid. Zout omdat het water aantrekt en zand omdat het de weg stroef maakt. Langs d'n Diek en in de Julianaweg werden verschillende rondjes gereden om de weg veilig en begaanbaar te houden. (Tekst en foto: Erwin Guijt)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!