Zesde editie Muziek in de Voorstraat

Artikel geplaatst op: 16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereldburgers'.

Werkgroep Muziek in de Voorstraat Middelharnis presenteert met genoegen het programma van de zesde editie van Muziek in de Voorstraat 2018, die als motto meekrijgt 'Wereldburgers in Middelharnis'. Het gevarieerde internationale programma is te beluisteren in de huizen van vier families in de Voorstraat, die hun huiskamer beschikbaar stellen. De ontvangst voor het festival is vanaf 19.15 uur in het oude Raadhuis, het programma begint om 19.45 uur.Kaarten van € 25,- (inclusief koffie en verfrissing) kunnen worden gereserveerd via muziekindevoorstraat@gmail.com. Mail uw naam en het gewenste aantal kaarten en ontvang per ommegaande de betaalinstructie.

Programma

De Noorse broer en zus Andreas en Julie Rokseth studeren aan het Rotterdamse conservatorium Codarts. Ze spelen in de ongebruikelijke, maar prachtige combinatie van bandoneon en harp.De Goereese folkzangeres Clementine heeft een nieuw album opgenomen in Nashville: 'Letting Go'. Het album is geproduceerd door Nashville's songwriter & performer Wyatt Easterling. Zij komen samen naar Muziek in de Voorstraat. Romy de Winter en Alex Chater vormen een jong en veelbelovend klassiek duo viool en piano. Jasper Rosmalen en Stanislav Jusufovic (viool en accordeon) nemen dit jaar de jazz-component voor hun rekening.

Muziek in de Voorstraat wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Goeree-Overflakkee en sponsors. De werkgroep is onderdeel van Stichting Podium Goeree-Overflakkee.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!