De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

Artikel geplaatst op: 16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goeree-Overflakkee! Gedurende de week worden de meest uiteenlopende facetten van Goeree-Overflakkee onder de aandacht gebracht bij de kijkers, luisteraars en volgers van RTV Rijnmond.

Wethouder Arend-Jan van der Vlugt trapt op maandagochtend 16 juli - bij de vuurtoren bij Ouddorp, met uitzicht op het schoonste strand van Nederland - de Rijnmond Zomertoer live af op de radio tussen 9.00 en 10.00 uur. "We zijn erg trots dat we als Goeree-Overflakkee het eerste gebied zijn dat meedoet aan de Rijnmond Zomertoer. Het is een unieke gelegenheid om kennis te maken met ons mooie eiland en alles wat Goeree-Overflakkee inwoners en recreanten te bieden heeft", aldus wethouder Arend-Jan van der Vlugt.

Rijnmond Zomertoer

De Rijnmond Zomertoer is een nieuw format van de regionale nieuwszender. Goeree-Overflakkee trapt als eerste gebied af deze zomer. Elke dag begint met een live verslag op de radio, ergens op het eiland. Vervolgens gaan de verslaggevers op pad en kan de luisteraar hen de hele dag volgen via onder andere Radio Rijnmond 93.4 FM. Van elk item worden ook foto's en live beelden gemaakt, die 's avonds worden uitgezonden op tv en geplaatst op de online kanalen van RTV Rijnmond.

Rijnmond weekafsluiting

Op vrijdagmiddag wordt de week afgesloten met een live radio uitzending op locatie van het middagprogramma Rijnmond NU. Diverse tafelgasten lichten interessante onderwerpen toe. En er wordt een aantal streekproducten geproefd en onder de loep genomen. RTV Rijnmond is vrijdag 20 juli vanaf 16.00 uur aanwezig bij Bij Marc met een VW Camperbusje. Hier kun je met je vrienden op een ludieke wijze op de foto. Van het promotieteam van RTV Rijnmond ontvang je een leuke gadget als je de gratis Rijnmond app downloadt.

Blijf op de hoogte

Volg de Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee dagelijks live op de radio van 9.00-19.00 uur, frequentie 93.4 FM. Op TV Rijnmond in de nieuwsuitzendingen vanaf 17.00 uur en op de online kanalen: www.rijnmond.nl/zomertoer, www.facebook.com/RTVRijnmond, twitter.com/rtv_rijnmond en via Instagram.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!