Accordeonles op Goeree-Overflakkee

Artikel geplaatst op: 11-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het Hoeksche Waards Accordeonorkest NLS uit Klaaswaal bestaat uit een B-orkest (opleidingsorkest) onder leiding van Paula van Wanrooy en een A-orkest onder leiding van Anny van Wanrooy.NLS voldoet graag aan de vraag om accordeon/keyboardles te verzorgen op 'Flakkee'. Als er voldoende aanmeldingen zijn, zal er een start worden gemaakt met de lessen. Zowel jongeren als volwassenen zijn van harte welkom.De lessen worden gegeven door de dirigent/docent van het Hoeksche Waards Accordeonorkest, Paula van Wanrooy. De locatie is de consistorie van de Gereformeerde Kerk in Den Bommel aan de Molendijk.Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met onderstaande personen: Liesbeth Broer, tel.: 0187-631330, e-mail: liesbethbroer9@kpnmail.nl of Rinie van den Akker, tel.: 0186-652358, e-mail: burgakker@ziggo.nl.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!