Start verkoop ‘Thuishaven’ Stellendam

Artikel geplaatst op: 03-07-2018

STELLENDAM - Omgeven door het water van het Haringvliet, het Grevelingenmeer en van de zoute Noordzee ligt één van de jongste dorpen van Goeree Overflakkee, Stellendam. Liggend aan de Brouwersdam en omringd door prachtige natuurgebieden waar het getij vrij spel heeft.

Stellendam, de thuishaven voor de visserijvloot van Ouddorp, Goedereede en Stellendam. En wellicht ook uw nieuwe Thuishaven!  Waar thuiskomen nog écht als thuiskomen voelt!

De ontwikkeling van de 15 energie-neutrale woningen in fase 1 is in handen van projectontwikkelaar Bouhuisen Groep uit Naaldwijk . Het is een uniek project met diverse soorten woningen in diverse prijscategorieën. Zo komen er twee-onder-een kapwoningen, herenhuizen en eengezinswoningen. Er is gekozen voor een speels verband waardoor de woningen onderling verschillen, maar toch met elkaar dezelfde uitstraling hebben. Zit uw woning hier niet bij? Er is óók nog een vrije kavel beschikbaar.

De verkoop gaat via Van Rossum Makelaardij. De makelaar die garant staat voor een succesvolle verkoop en actief is als geen ander. Dus mocht u uw thuis willen maken in de Thuishaven, we verkopen ook graag uw huidige woning voor u. Voor geheel vrijblijvend een informatief financieel gesprek kunt u terecht bij een adviseur van John P. de Wit Assurantiën.

Belangstelling

Aanstaande woensdag 4 juli  zal de Start Verkoop worden georganiseerd, u bent tussen 18.00 – 20.30 uur van harte welkom bij John P. de Wit Assurantiën aan de Langeweg 63 te Stellendam. Voor meer informatie kunt u terecht op www.woneninthuishaven.nl of bel naar Van Rossum Makelaardij  op 0187- 48 63 43.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!