Eerste Duik! in Stad is een succes

Artikel geplaatst op: 3-7-2018

STAD AAN 'T HARINGVLIET - Afgelopen zaterdag namen veel inwoners van Stad en daarbuiten een kijkje bij het evenement Duik! in Stad. Een nieuw evenement in en rondom de haven. Kinderen konden zich uitleven op de stormbaan, boogschieten, suppen en nog veel meer. Ouders streken neer op het terras voor een praatje en een drankje. Vier teams namen het tegen elkaar op, de Snorkels kwamen als winnaar uit de bus. De organisatie is enthousiast. Wilma van Bergen, van Ons Trefpunt Stad, de organisatie achter Duik! in Stad: "Het was ontzettend fijn om te zien hoe iedereen van jong tot oud genoot. Bedankt voor de steun uit allerlei hoeken. Stad is misschien klein, maar de feesten zijn groot." Kijk voor meer informatie en foto's op de Facebookpagina @duikinstad.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!