Koninklijke Onderscheiding voor brandweerman Van Loon

Artikel geplaatst op: 3-7-2018

OUDE-TONGE - Op vrijdagavond 29 juni is de heer Marinus van Loon benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg zijn onderscheiding uitgereikt door locoburgemeester Berend Jan Bruggeman van de gemeente Goeree-Overflakkee.

32 jaar geleden begon Marinus van Loon bij blusgroep Oude-Tonge, waar hij de laatste 15 jaar de functie van coördinerend bevelvoerder vervulde. Op 29 juni nam hij afscheid van het brandweerkorps van Oude-Tonge.De wijze waarop hij zijn brandweertaken uitvoerde was een voorbeeld voor zijn collega's. Hij was een trouwe bezoeker van de oefenavonden, en of dit nu als oefenleider was of dat hij mee kon doen aan een oefening als bevelvoerder of manschap, hij was er altijd.Door zijn lange staat van dienst heeft hij veel betekend voor de bevolking van Oude-Tonge, maar ook daarbuiten, als hij werd ingezet voor assistentie elders in de regio.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!