Janneke Phylipsen neemt afscheid als 'gymjuf'

Artikel geplaatst op: 3-7-2018

STELLENDAM - Vorige week was het een bijzondere week voor Janneke Phylipsen. Er kwam een eind aan haar loopbaan als gymleidster, nadat ze 35 jaar aan jong en oud op verschillenden manieren 'bewegingsonderwijs' heeft gegeven.

Tekst en foto: Adri van der Laan

Zo nam Janneke Phylipsen vrijdag afscheid van de 'ouder- en kindgym' en ze ging niet met lege handen naar huis. Namens de kinderen en hun ouders kreeg ze verschillende cadeaus overhandigd. Uit de reacties van de kinderen en hun ouders bleek dat ze met gemengde gevoelens werd uitgezwaaid. Ook de kinderen gingen niet met lege handen naar huis, want ze kregen van Janneke een ondertekende strandbal mee.

Janneke geeft als gymnastieklerares van Gymnastiekvereniging Sparta uit Stellendam al 35 jaar les aan verschillende groepen. Zowel jonge kinderen en ouders en 50+-ers behoorden tot hun leerlingen. Ook in Melissant gaf ze aan verschillende groepen les. Janneke gaat nu aan de slag als fulltime buschauffeur, een functie die ze al een aantal uren per week uitoefende.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!