Dominee Breugem neemt afscheid van Sommelsdijk

Artikel geplaatst op: 3-7-2018

SOMMELSDIJK - Aanstaande zondag neemt dominee Breugem afscheid van de Hervormde Gemeente te Sommelsdijk. Hij verhuist met zijn gezin naar Boven-Hardinxveld om daar predikant te worden. Op de foto staat hij met leerlingen van de openbare J.C. van Gentschool in Sommelsdijk. Die heeft hij recent een rondleiding gegeven door de eeuwenoude kerk in de Ring. Over Sommelsdijk zegt hij: "Het dorp is in haar kern een gemoedelijke gemeente, met een inslag van 'doe maar gewoon.' Dat heeft ook invloed op de manier waarop men het geloof beleeft en uit." In de krant van aanstaande vrijdag een uitgebreid interview.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!