Zomerzangavond bij de fa. Klepper in Ouddorp

Artikel geplaatst op: 19-6-2018

OUDDORP - Zaterdag 30 juni hoopt het 'Christelijk Ouddorps Mannenkoor' weer haar inmiddels traditionele Zomerzangavond te houden.

De locatie is zoals gebruikelijk de loods van Bloemenhandel Klepper aan de Oudelandseweg 27 te Ouddorp. Naast het C.O.M. o.l.v. dirigent Dinant Struik, zal ook het Christelijk gemengd Jeduthun koor uit Middelharnis, met dirigent Jan Wisse, een bijdrage leveren. Willem den Boer zal het orgel bespelen. Ds. D. Zoet uit Ouddorp zal een korte meditatie houden. Kortom, een heel mooi gevarieerd programma, waar iedereen van harte welkom is. De collecte is bestemd voor de zending van de Hersteld Hervormde Kerk. Gezien de grote opkomst van vorig jaar, zal er weer voor voldoende zitplaatsen worden gezorgd. De aanvang is 19.30 uur en de loods gaat om 19.00 uur voor u open. Het belooft weer een mooie avond te worden, waar wij u van harte voor uitnodigen.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!