TOF presenteert eigen biertje en magazine

Artikel geplaatst op: 19-6-2018

OUDDORP – Het verschijnen van een nieuw TOF-magazine betekent ook: een ludieke presentatie van het blad op een locatie in de regio. Dat was vorige week donderdag niet anders. De zesde 'uutgaeve' kwam ter wereld in restaurant Molenzicht in Ouddorp. In de presentatie voor het publiek waren er hoofdrollen voor Pau Heerschap op de fiets en voormalig profrenner Koos Moerenhout, met zijn wortels in Achthuizen. De laatste siert ook de cover van het zesde TOF-magazine.

Door Kees van Rixoort

De redactie heeft ook pagina's ingeruimd voor onder andere het crypt-GO-gram, harpiste Joline Sperling, natuurgebied De Hellegatsplaten, scheidsrechter Thomas Groenendijk, schrijver en dichter Maarten van der Graaff, dj Littel en eilanders die over de wereld uitzwierven voor de liefde. Junior-verslaggever Coen van Nimwegen interviewde voorleeskampioene Ailynn Lodder en het mysterie rond Antennepark Ouddorp is in TOF-magazine deels ontrafeld.

Het blad besteedt ook aandacht aan Grôôs, het Flakkeese TOF(fee)bier. Bij de vorige presentatie, in een overvol Solaes-proeflokaal, trok de aankondiging de aandacht dat er een bierspecial zou komen. Die is er nu. Ook de presentatie van Grôôs, een naam die is verzonnen door Hans Maliepaard en Jeroen Breen, was vorige week donderdag in restaurant Molenzicht. We kunnen dus met recht spreken van een dubbele TOF-presentatie.

TOF-magazine is verschenen in een oplage van 5000 stuks. Het is verkrijgbaar op geselecteerde plaatsen op Goeree-Overflakkee.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!