Nieuw waterspektakel in en om de haven van Stad aan 't Haringvliet

Artikel geplaatst op: 19-6-2018

STAD AAN 'T HARINGVLIET - Op zaterdag 30 juni is er een nieuw waterspektakel in en om de haven van Stad aan 't Haringvliet. Er is van alles te doen op het water, wat dacht je van een mega blob kussen, suppen, rondrennen in een aqua bubble, je kunt zelfs tokkelen bij de sluis.

Voor de kleintjes is er een apart Kinderplein vol met leuke attracties, De kids kunnen een stoer armbandje kopen, waarmee ze de hele dag in- en uit kunnen. Handig, want zo kunnen ze tussendoor even een snoepje halen bij een van de marktkramen of wat drinken bij het Horecaplein. Je kunt natuurlijk ook samen met opa, oma, mama, papa meedeinen met het Flakkees Piratenkoor. Of tussen 13.00-14.00 uur kijken bij de buitenhaven naar een demonstratie van optimisten van de Jeugd Watersport Dagen.

Doe je mee?"Het waterspektakel 'Duik! in Stad' is een uitdagend evenement voor jongeren en iedereen die zich jong voelt", vertelt Wilma van Bergen, voorzitter Ons Trefpunt Stad. "Je kunt alleen meedoen voor de lol of met een team tussen 14.00 en 15.00 uur strijden voor leuke prijzen en voor de eer natuurlijk". Wil je meedoen met een team? Geef je dan op via Facebook @duikinstad. Hier vind je ook de laatste informatie over het evenement.Om 20.00 uur zijn alle ogen gericht op de podiumwagen. Daar staat Eclips, een stevige coverband met alle bekende hits in hun repertoire.

We kunnen ons voorstellen dat Stad niet meteen het eerste dorp is waar je aan denkt om naar toe te gaan, je komt er misschien wel nooit. Er is toch niks? "Dat horen wij als inwoners vaker. Het tegendeel is waar. Juist het gebrek aan ander aanbod, maakt dat er in ons dorp heel veel gebeurt", antwoordt voorzitter Wilma van Bergen. "Met elkaar organiseren we van alles en ontstaan er altijd weer nieuwe ideeën. Net als 'Duik! in Stad', een waterspektakel voor jongeren, wat is uitgegroeid tot een evenement voor iedereen. Kom zaterdag 30 juni gewoon eens kijken en laat je verrassen door ons dorp!"


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!