Bestuur Stichting Volharding achter slot en grendel

Artikel geplaatst op: 19-6-2018

REGIO - Het volledige bestuur van Stichting Volharding gaat 24 uur achter slot en grendel. De reden hiervoor is niet één of ander ernstig vergrijp, maar een sponsoractie. Ans Blok, Gerrit Blonk, Matthijs Guijt, Dick den Hertog, Karel van Holten en Gertjan Spijk gaan de uitdaging aan om zich van 28 op 29 september 2018 een etmaal lang te laten opsluiten in de Koepelgevangenis van Arnhem. Daarmee willen ze geld ophalen voor het evangelisatiewerk van Stichting Volharding.

Het is de missie van Stichting Volharding om arrestanten en gedetineerden in aanraking te brengen met het Evangelie van Jezus Christus. "Dat Evangelie biedt échte hoop en toekomstperspectief!" Daarom verspreidt Stichting Volharding gratis Bijbels en christelijke lectuur (boeken met inspirerende levensverhalen van voornamelijk ex-criminelen en ex-gedetineerden die tot geloof in Jezus Christus zijn gekomen) in een groot aantal politiecellencomplexen, gevangenissen en andere detentiecentra in Nederland en België. Inmiddels heeft Stichting Volharding op 95% van de Nederlandse cellencomplexen een boekenkast geplaatst. Het bijzondere is dat de arrestanten de boeken niet alleen kosteloos mogen lezen, maar ook mogen meenemen.

Het mooie van deze sponsoractie is dat niet alleen het bestuur van de stichting achter slot en grendel gaat. Ook een aantal auteurs van de boeken met levensverhalen laat zich opsluiten voor het goede doel: Joop Gottmers (Knock Out), David Vonk (Waarom nou ik?), Joshua Kotadiny (Gein trappen, grace vinden) en Eva (Er is een uitweg).

Alle deelnemers zijn inmiddels druk bezig om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor deze actie. Belangstellenden kunnen een bijdrage leveren. Sponsoring maakt verspreiding van het Evangelie in cellencomplexen mogelijk! U kunt uw sponsorbijdrage middels een toezegging doorgeven via info@stichtingvolharding.nl of 06-20 34 96 26 (telefonisch of via WhatsApp). Natuurlijk kunt u uw bijdrage ook meteen overmaken via de website: www.stichtingvolharding.nl/doneren. Wanneer u Stichting Volharding volgt via Facebook, blijft u op de hoogte van deze actie.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!