Goereebox komt naar Middelharnis

Artikel geplaatst op: 12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis komen. Na het succes van Goereebox in Stellendam en Zzeebox in Zierikzee, zullen er nu ook Goereeboxen gerealiseerd worden in Middelharnis. De boxen zijn geschikt als opslagruimte, voor het uitoefenen van een hobby of als investering. "Dankzij onderzoek weten we dat er behoefte is aan verschillende soorten boxen en daarom kunt u een variërend aanbod in Middelharnis verwachten." Er kan vanaf nu een garagebox in Middelharnis worden gereserveerd. Voor meer informatie zie www.goereebox.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!