Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

Artikel geplaatst op: 12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge worden gepresenteerd aan gegadigden. Het huidige pand aan de Voorstraat 16 zal getransformeerd worden naar twee appartementen en twee maisonnettes.

Het gebouw staat in de Voorstraat, vlakbij de kerk, met om de hoek het gezellige plein en de jachthaven. De ontwikkeling van het project is in handen van projectontwikkelaar Bouhuisen Groep in Naaldwijk en de uitvoering zal gedaan worden door partner DLN Multiservice B.V. Het bedrijf doet dit in nauwe samenwerking met De 3 Linden Makelaardij, die de verkoop van de woningen verzorgt.

"Wij richten ons met deze woningen op een brede doelgroep, een groep die behoefte heeft aan een eigen woonplek," aldus Alexander Bouhuisen van Bouhuisen Groep. "Met een woonoppervlakte van ongeveer 70 m2 en twee slaapkamers zijn de appartementen op de begane grond, mét tuin, uitermate geschikt om je eigen plekje te maken. Zowel de starter als de senior die behoefte heeft aan een gelijkvloerse woning, maar zijn tuin niet wil opgeven, heeft hier de mogelijkheid."

De twee maisonnettes op de eerste etage hebben een woonoppervlakte van ca. 104 m2 en zijn voorzien van een dakterras. De woningen die ontworpen zijn door Architect Wim Veerbeek uit Vlaardingen, sluiten qua kleur en uitvoering aan bij de bestaande woningen aan de Voorstraat.

Start verkoop

Op zaterdag 23 juni start de verkoop, dan is er een bijeenkomst van 10.00 tot 12.00 uur in de Voorstraat. Belangstellenden zijn welkom en kunnen zich tijdens de bijeenkomst inschrijven als als geïnteresseerde. Kijk voor meer informatie op www.bouhuisen.nl of neem contact op met De 3 Linden Makelaardij via www.d3l.nl, of bel 0187-600425.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!