Brandweerman trouwt in stijl

Artikel geplaatst op: 12-6-2018

SOMMELSDIJK - Een brandweerwagen als trouwauto, de Olympiakazerne als trouwlocatie, dresscode rood en loeiende sirenes na het jawoord. De bruiloft van vrijwillige brandweerman Leonard van der Sluijs (27) en Colinda van Zanten (24) afgelopen vrijdag stond helemaal in het teken van de brandweer. Het huwelijk werd voltrokken door het hoofd van de brandweer: burgemeester Grootenboer. De ringen werden aangegeven door de hond van familie Van der Sluijs, met de toepasselijke naam Smokey. Na het feest bij Fontessa in Hellevoetsluis wachtte er thuis in Middelharnis een verrassing voor het stel. Pal voor de voordeur stond een enorme watercontainer. In het dagelijks leven is Leonard ook bezig met vuur, want hij is brandwacht, Colinda werkt in De Geldershof. (Foto: Herman van Wezel Fotografie)


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!