Brandweerman trouwt in stijl

Artikel geplaatst op: 12-6-2018

SOMMELSDIJK - Een brandweerwagen als trouwauto, de Olympiakazerne als trouwlocatie, dresscode rood en loeiende sirenes na het jawoord. De bruiloft van vrijwillige brandweerman Leonard van der Sluijs (27) en Colinda van Zanten (24) afgelopen vrijdag stond helemaal in het teken van de brandweer. Het huwelijk werd voltrokken door het hoofd van de brandweer: burgemeester Grootenboer. De ringen werden aangegeven door de hond van familie Van der Sluijs, met de toepasselijke naam Smokey. Na het feest bij Fontessa in Hellevoetsluis wachtte er thuis in Middelharnis een verrassing voor het stel. Pal voor de voordeur stond een enorme watercontainer. In het dagelijks leven is Leonard ook bezig met vuur, want hij is brandwacht, Colinda werkt in De Geldershof. (Foto: Herman van Wezel Fotografie)


Eerdere berichten

Transformatie in de Voorstraat van Oude-Tonge

12-6-2018

OUDE-TONGE – Als alles naar verwachting verloopt, zal op zaterdag 23 juni een nieuw woningbouwplan voor Oude-Tonge...

Goereebox komt naar Middelharnis

12-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met groen licht van de gemeente laat Goereebox weten dat er nu ook garageboxen in Middelharnis kome...

Brandweeroefening 'Op 't Nippertje' bij Zuidwester

12-6-2018

MIDDELHARNIS - 'Op 't Nippertje' was de naam van een grote brandweeroefening waaraan alle ploegen van Goeree...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!