Zesde lustrum Truckrun Goeree-Overflakkee

Artikel geplaatst op: 11-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Zaterdag 16 juni, zoals al jaren gebruikelijk op de derde zaterdag van juni, is er weer de Truckrun. Gestart in 1988 met een paar trucks en een klein rondje om te kijken of het een succes zou worden, inmiddels uitgegroeid tot een evenement van formaat.

Voor de dertigste keer gaan de trucks van start aan de Oosthavendijk in Middelharnis om te vertrekken richting Stellendam. "En ja, voor de goede rekenaars onder ons zou het de eenendertigste moeten zijn, maar zaterdag 18 juni 2005 was het stil op straat, geen blije bewoners, verdrietige ouders en verzorgers, boze chauffeurs en teleurgestelde organisatoren. De overheid had een fout gemaakt in de wetgeving en de verkeersregelaars waren niet te verzekeren. Gelukkig was dit het andere jaar weer opgelost en konden we verder", aldus de organisatie.

Vanwege het jubileumjaar is de route iets aangepast, omdat er bij terugkomst op Hernesseroord voor de chauffeurs, organisatie én bewoners een verrassing wacht tussen 16.00-18.00 uur.

De bewoners van Nieuwe-Tonge, opgelet: het dorp wordt in de morgen gepasseerd. Ook de bewoners van Ouddorp moeten een stukje rijden richting Goedereede om te kunnen zwaaien. De inwoners van Goedereede-Havenhoofd worden in de middag verrast door een rondje door de Breenstraat. De route en de verwachte tijden zijn, evenals het laatste nieuws rondom de Truckrun, te volgen op de website van de chauffeursvereniging: www.chauffeursverenigingflakkee.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!