Zesde lustrum Truckrun Goeree-Overflakkee

Artikel geplaatst op: 11-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Zaterdag 16 juni, zoals al jaren gebruikelijk op de derde zaterdag van juni, is er weer de Truckrun. Gestart in 1988 met een paar trucks en een klein rondje om te kijken of het een succes zou worden, inmiddels uitgegroeid tot een evenement van formaat.

Voor de dertigste keer gaan de trucks van start aan de Oosthavendijk in Middelharnis om te vertrekken richting Stellendam. "En ja, voor de goede rekenaars onder ons zou het de eenendertigste moeten zijn, maar zaterdag 18 juni 2005 was het stil op straat, geen blije bewoners, verdrietige ouders en verzorgers, boze chauffeurs en teleurgestelde organisatoren. De overheid had een fout gemaakt in de wetgeving en de verkeersregelaars waren niet te verzekeren. Gelukkig was dit het andere jaar weer opgelost en konden we verder", aldus de organisatie.

Vanwege het jubileumjaar is de route iets aangepast, omdat er bij terugkomst op Hernesseroord voor de chauffeurs, organisatie én bewoners een verrassing wacht tussen 16.00-18.00 uur.

De bewoners van Nieuwe-Tonge, opgelet: het dorp wordt in de morgen gepasseerd. Ook de bewoners van Ouddorp moeten een stukje rijden richting Goedereede om te kunnen zwaaien. De inwoners van Goedereede-Havenhoofd worden in de middag verrast door een rondje door de Breenstraat. De route en de verwachte tijden zijn, evenals het laatste nieuws rondom de Truckrun, te volgen op de website van de chauffeursvereniging: www.chauffeursverenigingflakkee.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!