Update: Vermeende wolf is Saarlooswolfhond

Artikel geplaatst op: 8-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Kees Sinke uit Goedereede had donderdagavond samen met een tweetal mannen uit Ooltgensplaat, een bijzondere waarneming in Melissant. Bij de (afgesloten) Tweede Weg vanaf de Kraaijerdijk zagen zij - zo goed als zeker - een wolf met een haas in zijn bek. " Het dier voldeed aan alle kenmerken die ik de laatste tijd in de media over de wolf heb gelezen", zegt Sinke. Wij hadden het dier bijna 10 minuten in beeld. Daarna liep de wolf langs het talud richting Melissant, omgeving complex Mijnders. Sinke heeft de waarneming doorgegeven aan het team van Wolven in Nederland. 

Update: Inmiddels heeft de eigenaar van 'de wolf' zich gemeld. Het is een Saarlooswolfhond dus van een wolf is geen sprake.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!