Kleuters kamperen op vakantiepark 'Toppershoedje'

Artikel geplaatst op: 5-6-2018

DIRKSLAND - In de gele en oranje groep van de Prins Mauritsschool in Dirksland wordt er over het thema: 'Op reis op Goeree-Overflakkee' gewerkt.

Dit keer mochten ze ook echt op reis! Dinsdag 29 mei waren ze welkom op vakantiepark 'Toppershoedje' in Ouddorp. Met tassen en tenten gingen ze op reis alsof ze écht op vakantie gingen.Wat was het gezellig op het park! Ze werden hartelijk welkom geheten bij de receptie. Daar werd verteld hoe dat nu eigenlijk allemaal moet als je op vakantie gaat. Ze kregen een veldje aangewezen om de tentjes op te zetten en ze mochten springen op de grote airtrampoline. Toen was het nog niet klaar. Er kwamen een meneer en een mevrouw van het animatieteam, die met ons gingen schatgraven. Ze kregen er met het hele mooie weer dorst van. Tja, daar heb je het terras voor…Ook daar werden de groepen gastvrij ontvangen en werden ze verwend met drinken en snoep! Maar ze wilden nog wel meer zien wat er te doen was op een camping. Ze hebben ontdekt dat er nog meer huisjes, tenten, campers en caravans stonden. Ook kan je er je eigen vaat afwassen en kan je douchen op een camping. Wat hebben ze veel gezien! En zo'n vakantiepark vlakbij het strand, dat nodigt wel heel erg uit! Ze hebben ontzettend veel geleerd en genoten van deze dag met zoveel vriendelijke mensen op het vakantiepark!


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!