Aspergewandeltocht vanuit Herkingen

Artikel geplaatst op: 5-6-2018

HERKINGEN - Op zaterdag 9 juni wordt er vanaf de Aspergeboerderij in Herkingen een aspergewandeltocht georganiseerd.

De opbrengst van de tocht is bestemd voor Hospice Calando te Dirksland. Er worden twee routes uitgezet. Eén van vijf km en één van 15 km. De routes lopen langs het aspergeland, door de mooie polders en op de dijken. De organisatie zorgt voor lekkere hapjes onderweg en aan het eind van de tocht ontvangen de deelnemers een kleine lunch op de aspergeboerderij en een kleine attentie. Meelopen is op eigen risico.De tijden zijn voor de route van 5 km: inloop 9.45 uur, start 10.00 uur en voor de route van 15 km: inloop 9.15 uur, start 9.30 uur.De kosten zijn voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50 en voor 13 jaar en ouder € 7,50.Opgeven kan via: info@aspergeboerderij.com of telefonisch: 0187-603301, of stuur een berichtje via Facebook: Aspergeboerderij Van der Velde.Adres: Peuterdijk 59, 3249 AW Herkingen.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!