De Fietsenschuur sponsort familie Maliepaard

Artikel geplaatst op: 5-6-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - De Fietsenschuur sponsort de uitzending van Stefan en Gerriët Maliepaard. Zij bereiden zich voor op uitzending door MAF. Gedurende heel 2018 draagt u bij aan hun uitzending als u een fiets koopt bij de Fietsenschuur.

De Fietsenschuur wordt sinds 1997 gerund door Dinant Knulst. Wat als een hobby begon, is uitgegroeid tot een kleinschalig bedrijf. Knulst verkoopt nieuwe en gebruikte fietsen vanuit zijn Fietsenschuur aan de Van Gorcumstraat 13 in Sommelsdijk. Ook voor onderhoud en reparaties aan alle typen fietsen, behalve e-bikes, staat hij graag klaar. Goede service en een interessante prijs zijn de sterke punten van de Fietsenschuur.

Stefan en Gerriët Maliepaard bereiden zich met hun kinderen Aron (4) en Matthias (1) voor op uitzending door MAF. MAF staat voor Mission Aviation Fellowship. Deze hulporganisatie vervoert wereldwijd hulpverleners, hulpgoederen en zendelingen met zo'n 130 vliegtuigen. Stefan is inmiddels vergevorderd met zijn opleiding tot vliegtuigtechnicus. Hij hoopt in 2019 in Oeganda te gaan werken op Kajjansi Airfield. Daar zorgt hij dan voor reparatie en onderhoud van de vliegtuigen van MAF.

De werkzaamheden van MAF worden betaald uit giften en sponsoring. Om de uitzending van de familie Maliepaard mogelijk te maken, is dan ook ieder jaar opnieuw geld nodig. Knulst vindt het heel mooi dat Stefan en Gerriët zich willen inzetten voor hulp aan de medemensen en de verbreiding van het Evangelie. Daarom draagt hij graag bij aan hun uitzending. Voor elke fiets die hij in 2018 verkoopt, betaalt hij een bedrag dat ten goede komt aan hun steunfonds.

Hebt u belangstelling voor een fiets van de Fietsenschuur? De Fietsenschuur werkt op afspraak. Neem contact op via 06 44 26 60 70 (maandag-zaterdag van 9.00-21.00 uur). Of kijk op www.fietsenschuur.net.Wilt u de familie Maliepaard steunen? Of wilt u hen met uw bedrijf ook sponsoren? Kijk dan op www.maf.nl/maliepaard of mail met de thuisfrontcommissie: tfcmaliepaard@gmail.com om de mogelijkheden te bespreken.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!