Blikseminslag in nog niet opgeleverd huis

Artikel geplaatst op: 30-5-2018

OUDDORP - Dinsdag in de namiddag, begin van de avond, trok ook over de Kop van het eiland een kort maar heftig onweer. Rond 18.00 uur was er een lichtflits direct gevolgd door een zware klap die gelijk al duidde op blikseminslag. Dat gebeurde in één van de nog niet opgeleverde woningen in de wijk Welgelegen in Ouddorp. Tussen Achter 't Hof en de Maernseweg. Wijkbewoners waarschuwden de brandweer die snel ter plaatse was om actie te ondernemen. De omvang van de schade aan de getroffen woning kon niet gelijk worden vastgesteld. Bewoners in de directe omgeving van deze zijstraat van de Hoofdlandseweg schrokken flink van het natuurgeweld. Eén van de omwonenden, de heer Klepper, zei: "Wij wilden net aan tafel gaan om te eten. Door die blikseminslag - zo krachtig dichtbij - veerde je in feite op van de bank".


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!