Activiteiten voor ouderen door studenten van het Albeda College

Artikel geplaatst op: 23-5-2018

MIDDELHARNIS - Studenten van het Albeda College hebben in samenwerking met Stichting ZIJN activiteiten ontwikkeld voor ouderen. Dinsdag 29 mei kunt u tussen 13.00 en 14.00 uur wandelen.

Zit u in een rolstoel en houdt u van de buitenlucht? Meldt u dan aan om lekker naar buiten te gaan. Als u goed ter been bent en mee wilt lopen, kan dat natuurlijk ook. Na de wandeling kunt u met zijn allen koffie of thee drinken bij het Wijkcentrum waar u nog even met de 'Terug in de tijd' activiteit kunt mee doen.Verzamelpunt: Stichting ZIJN adres: Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. Als u niet zelf kunt komen, halen zij u eventueel thuis op. Meldt u bij dit emailadres aan: 400096834@student.albeda.nl. Heeft u zin om terug in de tijd te gaan? Dan kunt u tussen 13.00 en 14.30 uur in een gezellige ouderwetse sfeer spellen doen van vroeger. Meldt u aan bij: 400100989@student.albeda.nl. Heeft u zin in een middagje handwerken? Alles is mogelijk. Gezellig met z'n allen handwerken. Neem uw eigen handwerkjes mee.

Op dinsdag 5 juni van 13.30 tot 15.00 uur. Adres: Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis u kunt zich aanmelden bij: 400069755@student.albeda.nl. Heeft u moeite met koken, of bent u eenzaam? En wilt u een maaltijd koken en daarna samen eten? Dat kan op dinsdag 11 juni tussen 11.00 en 13.00 uur op het Albeda college, Koningin Julianaweg 55. Meldt u op tijd aan voor 'Mannen achter de pannen' bij 400099180@student.albeda.nl.Heeft u een tuin maar moeite om zelf onkruid te wieden, studenten van het Albeda college zijn een middag beschikbaar om te helpen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting ZIJN tel. 0187 483366 e-mail: c.vermeulen@zijngo.nl


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!