Veel animo voor Kinder Vakantie Week

Artikel geplaatst op: 17-5-2018

SOMMELSDIJK - Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee organiseerde in de meivakantie op zes locaties de Kinder Vakantie Week.

Van 27 april tot en met 12 mei stonden de verschillende accommodaties (en daarbuiten) in teken van sport, spel en plezier! Van zwemmen (binnen & buiten) tot LEGO en van ballet tot boksen, voor elk wat wils. De Kinder Vakantie Week is een initiatief van SRGO om de kinderen een aanbod te doen op zowel sociaal als sportief vlak, met een gevarieerd en alternatief programma voor het reguliere sportaanbod. Er was plaats voor zwempret in de zwembaden, apenkooien en LEGO bouwen in De Grutterswei, knutselen in Oostdam en Dorpstienden of bijvoorbeeld bowlen in De Staver. Voor iedereen was er wel een leuke activiteit georganiseerd. Ook aan de ouders was gedacht met koffie en gebak.

Speciale weken

De twee weken waren extra bijzonder en begonnen direct feestelijk met de opening van het buitenbad van het Zuiderdiep. Dit werd feestelijk ingeluid met een clinic van Inge de Bruijn en een prachtige vuurwerkshow. Ook in De Staver werd een mooi programma gepresenteerd met een aantal clinics voetbal, freerunning en ballet. Als afsluiter werd het 50-jarig jubileum van de sporthal Oude-Tonge (Grutterswei) gevierd. Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis was de toegang gratis en 's avonds werd er een gezellige borrel (reünie) georganiseerd.

Naast alle sporten en spelletjes was er ook ruimte voor ontspanning met een hapje en een drankje. Voorheen kregen de kinderen een kleine portemonnee mee of bleven de ouders kijken, zodat een kleine versnapering verstrekt kon worden. Ook deze vakantie was er daarom een kaart waarmee de kinderen op vertoon een pakje drinken of wat te eten konden bestellen.

SRGO wil iedere vakantie een uitgebreid en afwisselend programma presenteren op diverse locaties op Goeree-Overflakkee. Houd de Facebookpagina (@EventsOpGO) in de gaten voor meer updates.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!