Glimmende trucks in Stellendam

Artikel geplaatst op: 15-5-2018

STELLENDAM - Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse Truckshow van de Chauffeursvereniging Flakkee in de Stellendamse buitenhaven. De glimmende trucks stonden keurig in gelid opgesteld, blinkend in het felle zonlicht. Bezoekers konden niet alleen spiksplinternieuwe modellen bewonderen, maar ook oldtimers. Andere ingrediënten van het evenement zijn de chauffeursmarkt, decibeltest en kinderattracties. En natuurlijk de contacten tussen de chauffeurs, die urenlang kunnen praten over hun truck en het chauffeursleven. (Foto: Wilko van Dam)


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!