216 wielrenners in de benen voor Vrienden van Carmen Classic

Artikel geplaatst op: 15-5-2018

MIDDELHARNIS - Afgelopen zaterdag was de Vrienden van Carmen Classic. Een fietsroute van 100 kilometer over Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland. De start en finish waren bij M. van Zanten Zand- & Grindhandel in Middelharnis. De opbrengst is volledig bestemd voor goede doelen. In 2015 overleed Carmen Kievit uit Sommelsdijk op 25-jarige leeftijd aan een hersentumor. Haar vrienden organiseren evenementen en nemen deel aan wielertochten om geld in te zamelen. Van de totale opbrengst gaat 70 procent naar de Stichting Stop Hersentumoren en 30 procent is bestemd voor een wisselend, maar wel aan kankerzorg gelieerd doel. Voor 2017 was dat het Familiehuis Daniel den Hoed. Vorig jaar haalden de vrienden van Carmen in totaal ruim € 23.000,- op. Dit jaar is de afdeling Oncologie van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis te Dirksland als tweede goede doel verbonden aan de activiteiten van Stichting Vrienden van Carmen. Kijk voor meer informatie op www.vriendenvancarmen.nl. (Foto: Wilko van Dam)


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!