Vijf generaties

Artikel geplaatst op: 15-5-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - 7 maart van dit jaar werd Jack van Wageningen geboren, als vijfde in de generatie van zijn moederskant. Niet alledaags! Als oudste draagt zijn betovergrootmoeder, Maartje Huizer-Hogerwerf (96), Jack van Wageningen, 10 weken oud. Zijn moeder, Karolien van Wageningen-van der Veer (23), staat links vooraan. Rechts vooraan de moeder van Karolien, Maartje van der Veer-Kalle (49), dus de oma van Jack. In het midden staand, overgrootmoeder Gijsbertje Kalle-Huizer (72). Jack is het eerste kindje van Karolien en Jaap van Wageningen.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!