XSARUS op nummer 2 in lijst beste e-commerce bureaus van Nederland

Artikel geplaatst op: 15-5-2018

MIDDELHARNIS - Een klein feestje afgelopen vrijdagochtend bij XSARUS. Rond een uur of 9.00 's morgens werd bekend dat het e-commerce bureau op nummer 2 staat in de lijst van beste e-commerce bureaus van Nederland. De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd door het belangrijkste Nederlandse online business tijdschrift Emerce. Dit jaar kwam de lijst voor de 13e keer uit. Vorig jaar betrad XSARUS de lijst op de derde plaats. Dit jaar dus een plaats hoger.

Paul Kieviet, CEO XSARUS: "We zijn ontzettend blij met deze notering. Het bevestigt onze toppositie in de markt en die is dit jaar opnieuw gestegen. Een erg mooi resultaat."

Beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, beoordelen de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche in het afgelopen jaar. Overigens heet de lijst 'Emerce 100', maar bestaat deze allang niet meer uit slechts honderd bedrijven. Dit jaar zijn maar liefst 630 vermeldingen opgenomen. Het toont maar weer aan dat de e-businessmarkt groeiend is. Een vermelding in de lijst komt overigens niet zomaar tot stand: er is een minimale respons per bedrijf – en dus naamsbekendheid – voor nodig om überhaupt in de lijst opgenomen te kunnen worden. Hierdoor is een vermelding in de lijst al een prestatie op zich.

Paul: "Dat maakt onze nummer 2 positie nog waardevoller. Het is erg mooi om te zien dat wij als Flakkees bedrijf zo'n landelijke naamsbekendheid hebben opgebouwd in onze branche. Dat we daarnaast door onze klanten en businesspartners zo hoog gewaardeerd worden, is iets waar we erg blij mee zijn."

Dat XSARUS hard aan de weg timmert is wel duidelijk. Inmiddels is het e-commerce bureau aan De Hofjes in Middelharnis gegroeid naar 70 medewerkers en verwacht XSARUS ook dit jaar, zoals voorgaande jaren, te groeien met zo'n 10 tot 15 medewerkers. Dat zijn niet enkel de puur technische functies. Projectmanagers, Implementatie Consultants en sinds kort ook trainees zijn bij XSARUS van harte welkom. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Raadpleeg dan zeker www.werkenbijxsarus.nl voor alle openstaande vacatures.


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!