Jumbo Ouddorp weer open na brand

Artikel geplaatst op: 9-5-2018

OUDDORP - Dinsdagmorgen ontstond er om 10.30 uur een brand in het Chinese restaurant boven de Jumbo aan de Molenweg. Drie kwartier na het ontstaan van de brand kon de brandweer het sein 'Brand Meester' geven. Bij de brand is er niemand gewond geraakt, het pand werd snel ontruimd na het signaleren van de brand. De brand ontstond in het restaurant en sloeg vervolgens over naar het dak van het magazijn. De winkel werd na de brand vrijgegeven, maar bleef nog enige tijd gesloten om waterschade in het magazijn op te ruimen, de winkel te reinigen en van nieuwe voorraden te voorzien. Ondernemer Coen Sperling van de Jumbo: "We zijn de brandweer ontzettend dankbaar voor het daadkrachtige optreden. De schade is beperkt gebleven en daarom kunnen we zo snel onze deuren weer openen. We zijn blij dat we onze klanten na een dag en nacht hard werken weer kunnen verwelkomen". Woensdag om 12.00 uur opende de supermarkt de deuren voor klanten. (Foto: Adwin v.d. Sluijs)


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!