Summertime Zaterdagavond 12 mei bij GO Jongerenavond

Artikel geplaatst op: 8-5-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Eind vorig jaar ging op Goeree-Overflakkee de GO Jongerenavond van start. Een gezellige gelegenheid waar christelijke jongeren van 17 tot en met 35 jaar elkaar op een verantwoorde plek, die meteen een toplocatie is, op de zaterdagavond kunnen ontmoeten. In Werelds aan het Strand op De Punt nabij Ouddorp. Na een vliegende start de eerste keren en een enthousiaste groep jongeren die tweewekelijks de GO Jongerenavond bezoekt, gaat de organisatie er een wat andere invulling aan geven. Aanstaande zaterdag 12 mei is de eerstkomende GO Jongerenavond.

De formule blijft dezelfde. "Jongeren willen jongeren ontmoeten, op een leuke plek, met sfeer en gezelligheid. Voor christelijke jongeren, die 's zaterdagsavonds liever niet naar een discotheek of naar een kroeg gaan om elkaar te ontmoeten, is er op het eiland niet veel te beleven", zeggen de organisatoren Jaco Wolfert en Leendert van Rossum. "Daarom startten we voor de doelgroep de GO Jongerenavond. Mooi, sfeervol, goed bereikbaar en met kwaliteit. De locatie is Werelds aan het Strand bij Ouddorp. Wat frequentie betreft gaan we in het zomerseizoen alleen wel minderen. In plaats van twee keer per maand wordt de GO Jongerenavond nu één keer in de maand gehouden. Op welke datums dat is, wordt telkens via de sociale media bekendgemaakt. De entree van € 5,- per persoon blijft hetzelfde. Zie voor meer info www.go-jongerenavond.nl of kijk op www.facebook.com/GOjongerenavond of op Instagram: gojongerenavond.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!