Meld je aan voor de lezersexcursie Volgerland op 14 mei

Artikel geplaatst op: 8-5-2018

Eilanden-Nieuws organiseert samen met Natuurmonumenten een excursie door het natuurgebied Volgerland in Ouddorp. Ga op maandagavond 14 mei mee met een natuurgids en boswachter Chantal en ontdek de vogelrijkdom dichtbij huis. Start vanaf het uitkijkpunt aan de West Nieuwlandseweg in Ouddorp om 19.30 uur. Dit is de tweede weg naar links vanaf de rotonde op de N57. De excursie duurt ongeveer 2 uur. Trek goede wandelschoenen aan en neem je verrekijker mee. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 mei via redactie@eilandennieuws.nl.


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!