Meld je aan voor de lezersexcursie Volgerland op 14 mei

Artikel geplaatst op: 8-5-2018

Eilanden-Nieuws organiseert samen met Natuurmonumenten een excursie door het natuurgebied Volgerland in Ouddorp. Ga op maandagavond 14 mei mee met een natuurgids en boswachter Chantal en ontdek de vogelrijkdom dichtbij huis. Start vanaf het uitkijkpunt aan de West Nieuwlandseweg in Ouddorp om 19.30 uur. Dit is de tweede weg naar links vanaf de rotonde op de N57. De excursie duurt ongeveer 2 uur. Trek goede wandelschoenen aan en neem je verrekijker mee. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 mei via redactie@eilandennieuws.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!