Nieuwe showtuin bij Erf- en sierbestrating Van Gurp

Artikel geplaatst op: 8-5-2018

OOLTGENSPLAAT – Op een paar kleine details na is het helemaal af, de nieuwe showtuin van de firma J. en J. van Gurp aan de Oudedijk 14 in Ooltgensplaat. Hans en Nel van Gurp zijn er enorm tevreden over. "Het is echt heel mooi geworden", beamen ze, "maar het is nu vooral voor onze klanten heel overzichtelijk wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van erf- en sierbestrating en dat is heel erg veel. Eigenlijk hebben we hier alles voor tuin en erf."

Tekst en foto: Mirjam Terhoeve

Tegels, schuttingen, verlichting, tuin- en loungesets, grind, betonplaten, vlonders en overkappingen, het is teveel om op te noemen. Voor ieders smaak en portemonnee is er een ruime keuze om het terrein rond huis of bedrijf sfeervol of functioneel in te richten. Op Goeree-Overflakkee worden de aangekochte materialen bovendien gratis thuisbezorgd. Een extra service van de zaak, want dat staat bij de firma Van Gurp, naast garantie en klantvriendelijkheid, heel hoog in het vaandel.

Hans van Gurp begon 36 jaar geleden bij zijn oom in het dorp. Sinds 22 jaar is het bedrijf gevestigd aan de Oudedijk en runt hij het zelfstandig. Een aantal jaren geleden kwam ook broer Sam in de zaak. Nel, de echtgenote van Hans, staat de heren, waar nodig, bij met de verkoop. "We doen alleen de verkoop en levering van de materialen", vertelt ze. "Het aanleggen is aan de kopers zelf, maar als zij dit niet zien zitten, brengen we ze in contact met een hovenier of stratenmaker. Wij hebben daarvoor een aantal vaste en betrouwbare adressen, waar we ze naar door kunnen verwijzen. Dat werkt heel goed, zo is onze jarenlange ervaring".

Nieuwste trends

In de loop der jaren heeft de familie gemerkt dat er steeds meer aanbod is gekomen. "Veel mensen zien hun tuin of terras als een verlengstuk van het huis en willen daar graag wat moois van maken", weet Nel. "Dat is ook de reden dat wij ons assortiment behoorlijk hebben uitgebreid en willen inspelen op de nieuwste trends op dit gebied. Zo is er nu een ruime keuze in verlichting, tuinhuisjes, schuttingen, overkappingen en straatwerk. Men vindt hier bijvoorbeeld de gehele MBI-collectie. Dat is een kwalitatief hoogwaardig merk, met stenen en tegels die niet of nauwelijks verkleuren. Ook erg in trek zijn de Geoceramica tegels. Deze zijn eveneens kleurvast, vorstbestendig, moswerend en makkelijk schoon te houden. Uiteraard hebben we daarnaast nog als vanouds de gebakken stenen en de bekende waaltjes. Voor alles geldt dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei maten en kleuren. Voor ieder wat wils dus. Daarbij leveren we natuurlijk ook alle benodigde aanverwante zaken".

Voor ieders budget

"We verkopen alleen producten van toonaangevende leveranciers", voegt Hans er aan toe. "Denk aan Wienerbergen en Schellevis. Kwaliteit staat bij ons voorop. Zoals vermeld hebben we hier een ruime keuze voor ieders budget. We verkopen namelijk ook restpartijen. Dat zijn gewoon kwalitatief heel goede producten. Helemaal niks mis mee en daardoor scherp geprijsd. Mijn advies is dus om gewoon eens vrijblijvend langs te komen en een kijkje te nemen bij ons assortiment en meteen onze nieuwe showtuin te bewonderen. Ook op onze, binnenkort vernieuwde, website is te zien wat er zoal te koop is.'' www.erf-sierbestrating.nl


Eerdere berichten

Op ontdekking door de Kwade Hoek

8-8-2018

GOEDEREEDE - Ga deze maand op stap met een natuurgids van IVN Goeree-Overflakkee door de Kwade Hoek. Op woensdagavond in...

Slippers laten spoor achter met 'Goeree-Overflakkee'

8-8-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het assortiment van 'Goeree-Overflakkee mijn eiland!' is uitgebreid met een aantal zomerse ...

Orgelconcert Martin Mans in Dirksland

8-8-2018

DIRKSLAND - Op donderdag 23 augustus 2018 geeft de bekende organist Martin Mans een concert in de Hervormde Kerk in Dirk...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!