Pieterstraat in Goedereede ruimt haar zolders op

Artikel geplaatst op: 8-5-2018

GOEDEREEDE - De inwoners van de Pieterstraat in Goedereede, het mooiste en meest gefotografeerde straatje op Goeree-Overflakkee, ruimen hun zolders op. Mooie, bruikbare en bijzondere spullen worden tijdens de grote rommelmarkt zaterdag 12 mei 2018 van 9.00 tot 15.00 uur te koop aangeboden in ruim 25 kramen in de Pieterstraat in Goedereede.

Het begon met een idee van een van de inwoners die het deelde met een buurvrouw op haar route naar de bakker en bloemenwinkel. Het idee werd enthousiast ontvangen. Inmiddels is de hele straat bezig met de grote rommelmarkt; zolders worden opgeruimd en schuren worden leeggehaald.De Pieterstraat is een bijzonder mooi straatje met bijzonder enthousiaste en ondernemende inwoners. Geen feestelijke gelegenheid in het stadje gaat ongezien voorbij; van een straat vol vlaggetjes en oranje bloemen (potten) tijdens Koningsdag tot ouderwetse waslijnen vol ondergoed tijdens de jaarlijkse Goereese Portdagen in juni.Maar je kunt er ook heerlijk doorheen wandelen en fietsen, genieten van een kop koffie, je dagelijkse verse brood halen en kunst bewonderen en kopen. En als je goed luistert, hoor je de mooiste klanken. Van een muzikale inwoner of het klokkenspel van de toren.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!