Surfschool SurfKaravaan Ouddorp officieel geopend op nieuwe locatie

Artikel geplaatst op: 26-4-2018

OUDDORP - SurfKaravaan Ouddorp is afgelopen zaterdag officieel geopend op de nieuwe locatie onder strandpaviljoen C-side, Strand 't Flaauwe Werk 1 te Ouddorp. In de middag zijn er verschillende surflessen aangeboden voor volwassenen en voor kinderen.

Het was een groot succes. De cursisten pakten de techniek geweldig op en na een uur stonden ze allemaal al op de plank en 'pakten' hun eerste 'waves'. In de avond een geweldig verzorgde BBQ, met aansluitend een gezellig feest.Tot vorig jaar was surfschool SurfKaravaan gevestigd onder Strandtent Iloon. De toenmalige eigenaren, Tatiana Mallee en Robert Jansen, hebben besloten een nieuwe vestiging in Katwijk te openen en Mischa van der Groef en Jeroen Verduijn hebben als hoofdinstructeurs Surfkaravaan Ouddorp overgenomen.

"Het is fantastisch dat wij op deze nieuwe locatie terecht kunnen om diverse sportactiviteiten aan te kunnen bieden (golfsurfen, suppen, longboarden en nog veel meer). Voor kinderen organiseren wij surfkampen. In samenwerking met C-side kunt u ook bij ons terecht voor arrangementen. Denk hierbij aan kinderfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, et cetera. Ook kunt u bij ons surfmateriaal huren", aldus de ondernemers.De surfschool neemt deel aan het Surf Project. Dankzij dit initiatief kunnen kinderen met een beperking en die speciale aandacht nodig hebben ook leren surfen. Dit heeft een geweldig effect op hun ontwikkeling (zie ook www.surfproject.nl).

SurfKaravaan is van april tot oktober elk weekend en op woensdag van 12.00 tot 18.00 uur geopend. Groepen kunnen ontvangen worden buiten de openingsdagen op afspraak. In de mei- en zomervakantie is de SurfKaravaan iedere dag open.

Meer informatie staat op de website www.surfkaravaan.nl of neem contact met ons op via 06 83085020 of ouddorp@surfkaravaan.nl.


Eerdere berichten

Twee motorrijders omgekomen na frontale botsing

21-6-2018

OOLTGENSPLAAT - Bij de Meeuwentunnel aan de Bosweg onder de A29 door (ter hoogte van Hellegatsplein) zijn woensdagavond ...

Bewoners Westvoorne bezoeken SPAR Goeree

19-6-2018

GOEDEREEDE - Onlangs bezochten ca. 25 bewoners van Woonzorgcomplex Westvoorne te Goedereede de plaatselijke SPAR superma...

Bewustwording cyberrisico's lokale ondernemers

19-6-2018

MIDDELHARNIS - "Honderdduizenden websites MKB slecht beveiligd." "Driekwart van de Nederlandse bedrijven ...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!