Open Dag golfclub Roxenisse staat flink in de belangstelling

Artikel geplaatst op: 26-4-2018

MELISSANT - "Fantastische weersomstandigheden, tientallen deelnemers aan de clinics, een breed welkom voor dorpsbewoners en het succesvol inschrijven van nieuwe leden, vooral voor de par-3 baan. In het kader van het dertigjarig jubileumfeest, was de Open Dag van golfclub Roxenisse op de homecourse Catharinenburg in Melissant afgelopen zaterdag een topper". Dit zegt Ewoud Gebraad, bestuurslid van de golfclub, als hij terugkijkt op een meer dan geslaagd evenement, dat een groot aantal belangstellenden naar het sportcomplex aan de Bouwdijk trok.

Door Jaap Ruizeveld

"Het was een unieke gelegenheid om te laten zien hoe leuk het golf spelen is. En dat wilden de bezoekers van de Open Dag graag zelf ervaren. Zo stonden ervaren pro's (professionals Leo en Ruud) klaar om de belangstellenden bij hun eerste oefeningen te begeleiden en nuttige tips aan te reiken om 'een balletje' te kunnen slaan. Zonder een GVB (Golfvaardigheidsbewijs) zelfs even de sfeer te proeven om de baan in te gaan. Men kon kennismaken met de talrijke les- en oefenfaciliteiten die het fraaie complex Catharinenburg biedt. De driving range, putting greens, chip- en pitchveld en de zand- en grasbunkers. Informatie inwinnen over het spectaculaire Indoorgolf spelen en daarna even ontspannen in het gezellige restaurant met terras en een kijkje nemen in de golfshop. Uit de grote belangstelling voor de Open Dag blijkt dat de golfsport op het eiland zijn plaatsje heeft veroverd.


Eerdere berichten

De Rijnmond Zomertoer op Goeree-Overflakkee

16-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli staan alle kanalen van RTV Rijnmond in het teken van Goer...

Zesde editie Muziek in de Voorstraat

16-7-2018

MIDDELHARNIS - Vrijdag 21 september wordt de zesde editie van Muziek in de Voorstraat gehouden. Het thema is 'Wereld...

Beiaardconcert door Boudewijn Zwart

16-7-2018

GOEDEREEDE - Deze zomer organiseren de gemeente Goeree-Overflakkee en de Stichting Goereese Gemeenschap een aantal beiaa...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!