Kleurrijke modeshow van GoedvoorGoed weer een groot succes

Artikel geplaatst op: 26-4-2018

MIDDELHARNIS - De jaarlijkse modeshow van GoedvoorGoed is weer succesvol verlopen.

In het jongerencentrum het JAC, in Middelharnis, liepen meer dan 50 modellen mee in deze kleurrijke show, die geheel was samengesteld met kleding die binnengebracht was via het kringloopcentrum.

Bijgestaan door een enthousiast publiek in een volle zaal kregen de combinaties veelvuldig een luid applaus.Niet alleen voor de gevarieerde aankleding, maar zeker vanwege de modellen die zich van hun beste kant toonden. Er was al volop geoefend en een heel team van visagisten en kapsters zorgde ervoor dat iedereen er fantastisch uitzag.

Elk duo dat liep had eigen muziek en iedereen deed het op zijn of haar eigen manier. Zowel personeel als vrijwilligers en medewerkers liepen mee en als het publiek erg luidruchtig aanmoedigde, werd er gewoon nog een extra rondje gelopen.Met deze modeshow toont GoedvoorGoed niet alleen hoe functioneel en creatief deze ingebrachte kleding weer gebruikt kan worden, maar ook hoezeer de werkwijze van GoedvoorGoed een succes is.Alles liep, zonder onderscheid, door elkaar en als team werd er een prachtige avond neergezet, waar iedereen nog lang over na kan praten.Foto's en video's worden intussen al veelvuldig verspreid via de sociale media en website.

De kleding die getoond werd is te koop via de vestigingen van GoedvoorGoed. Zie www.goedvoorgoed.nl


Eerdere berichten

Flakkeese broers veroveren Benelux met Ideapaint

17-7-2018

MIDDELHARNIS - Twee nuchtere Flakkeese broers leveren producten aan Microsoft, Converse, Ahold, Randstad, Coca Cola en &...

Oppositiepartijen geven signalen voor aanpak van zorgaspecten

17-7-2018

GOEREE-OVERFLAKKEE – Van de oppositiepartijen in de gemeenteraad hielden ChristenUnie, PvdA en EVV een beschouwing...

Drie branden door droogte

17-7-2018

OOLTGENSPLAAT - Op het eiland zijn opnieuw branden ontstaan door de aanhoudende droogte. Bij Ooltgensplaat ontstond er m...


Eilandelijke weersverwachting

Agenda

Foto's Goeree-Overflakkee

Heeft u een mooie, grappige of bijzondere foto gemaakt. Deel dan uw foto met andere eilanders. De foto moet natuurlijk wel gemaakt zijn op ons mooie eiland.

» Klik hier voor de foto’s.
» Upload uw foto!

Archief

Heeft u de krant onlangs gemist of zoekt u naar een editie van de afgelopen jaren, dan kunt u deze hier online inzien. Handig als u nog eens nieuws, foto's, interviews of andere artikelen wilt teruglezen. Wilt u een editie opvragen kunt u contact met ons opnemen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Eilanden Nieuws | Goeree-Overflakkee

Blijf wekelijks op de hoogte van het actuele nieuws en ontvang aantrekkelijke aanbiedingen via de e-mail!